Moderaternas genidrag

Så moderaterna går ut vitt och brett med att de vill fälla regeringens budgetförslag med hjälp av partiet alla älskar att hata.

Allierade partier går ut och förklarar att de har samma inställning som tidigare.

Media skriver spaltmeter, sociala medier exploderar med om hur alliansen nu är slut och att moderaterna skulle ha gjort fel.

Men, de har gjort precis rätt så här lagom i tid före nästa val så har de utan att ge bort något, utan att kompromissa en enda millimeter så har de fått det hatade partiets väljare att känna sig välkomna hos Moderaterna. Och det är precis den politik vi behöver. 

Det måste bli slut på dem mot oss Sverige är ett land där alla har rätt att rösta som de vill, även på partier som FN vill vi ska förbjuda för i Sverige tillåter vi alla som vill att bilda en förening vilket är vad ett politiskt parti är.

Föreningar har ett huvudsyfte och det är att gynna medlemmarnas intressen att locka medlemmar från ett parti till ett annat är sättet att få nya röster.
Och för dig som vill fortsätta hata: så länge hatet fortsätter så kan vi inte övertyga det partiets medlemmar om att det vi vill är bättre och då fortsätter de vara medlemmar där; i motsats till att vara medlemmar i din rörelse och arbetande för mål du tycker är bra.

Det är så jag får fundera, om jag vill rösta på moderaterna nästa val istället för F! för regeringen vi har nu är den mest främlingsfientliga vi haft i Sverige på väldigt länge, kanske någonsin. Och dem vill jag omöjligt ge mandat att fortsätta.

Annonser
Moderaternas genidrag